• 0768.44.11.33
  • 0721.08.08.10
  • 0732.32.41.32
  • office@anunturi-decese-ziare.ro
  • Program: Luni-Vineri 09-17.00
ziarul Adevarul decese

Adevarul

Cotidian national quality de larga raspandire, ce apare in toata tara de luni pana vineri. Tirajul ziarului este de 10.000 exemplare pe editie.

PUBLICA ANUNT
ziarul Anuntul Telefonic decese

Anuntul Telefonic

Ziar de anunturi ce apare in Bucuresti, luni, miercuri si vineri. Tirajul ziarului Anuntul Telefonic este de 8.000 exemplare pe editie.

PUBLICA ANUNT
ziarul Bursa decese

Bursa

Cotidian economic-financiar ce apare la nivel national in format PDF (online) de luni pana vineri, ce editeaza si reviste periodice cu stiri economice.

PUBLICA ANUNT
ziarul Click decese

Click

Cotidian de stiri mondene de larga raspandire nationala, ce apare de luni pana sambata. Tirajul ziarului Click este de 60.000 exemplare pe editie.

PUBLICA ANUNT
ziarul Curierul National decese

Curierul National

Cotidian de informatii generale, ce apare in toata tara, de luni pana vineri. Tirajul ziarului Curierul National este de 3.634 exemplare / editie.

PUBLICA ANUNT
ziarul Jurnalul National decese

Jurnalul National

Cotidian de informatie generala, ce apare in toata tara, de luni pana vineri. Tirajul ziarului Jurnalul National este de 8.000 exemplare / editie.

PUBLICA ANUNT
ziarul Libertatea decese

Libertatea

Cotidian national generalist, ce apare in toata tara de luni pana sambata. Tirajul ziarului Libertatea este de 40.000 exemplare pe editie.

PUBLICA ANUNT
ziarul National decese

National

Cotidian generalist, ce apare tiparit in toata tara, de luni pana vineri. Tirajul ziarului National este de 8.000 exemplare / editie.

PUBLICA ANUNT
ziarul Romania Libera decese

Romania Libera

Cotidian de informatii generale, ce apare in toata tara, de luni pana vineri. Tirajul ziarului Romania Libera este de 8.000 exemplare / editie.

PUBLICA ANUNT
ziarul Ziarul Financiar decese

Ziarul Financiar

Saptamanal national economic ce apare in zilele de Marti. Tirajul ziarului ZIarul Financiar este de 1.800 exemplare pe editie.

PUBLICA ANUNT